Wil jij ook meer rendement maken?

Snel en effectief het rendement binnen jouw bedrijf verbeteren!

Maak kennis met de MKS Methode en ontdek of mijn toegevoegde waarde net zo sterk is als jouw kopje koffie.

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Na jouw aanvraag nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak.


Wat anderen zeggen

index.jpg
Bas Put

Directeur BO Motoroil BV
"Wij hebben het contact met Edwin Joosten als zeer goed en professioneel ervaren. Hij kan zich goed inleven in de bestaande bedrijfssituatie. De Quickscan was zeker een eye-opener en zeer leerzaam. Het leverde een duidelijk inzicht in de bestaande situatie en er waren meteen al een paar verbeteringen. Ik zou alle MKB bedrijven aanbevelen om eens een sessie te doen met Edwin. Al na één gesprek geeft hij aan óf- en welke verbeterpunten er zijn."

Fred.jpg
Fred Rommens
Directeur Treetops BV

Op LinkedIn zegt Fred: "Een betere adviseur had ik me niet kunnen wensen. Top Edwin"

Martijn.jpg
Martijn Wilbers

Directeur Zorglink
Het contact met Edwin voelt heel erg vertrouwd. Ik ging zelf zonder veel verwachtingen het gesprek in, maar ik heb ons gesprek als zeer positief ervaren en het heeft mij ook de dagen daarna aan het denken gezet over de mogelijkheden. Zelf noem je het ook al een ‘winstpiratiesessie’ en dat is het voor mij ook zeker geweest. Wat het mij vooral heeft opgeleverd zijn inspiraties die ik zelf nooit zo ver heb uitgedacht. In jouw enthousiasme adviseerde je me om direct actie te ondernemen. Diezelfde week heb ik verder nagedacht en actie ondernomen in de richting waarin ik verder wil/kan gaan. Dit had ik zelf nooit kunnen bedenken. Ik zou je dan ook zeker aanbevelen bij collega ondernemers. Wordt vervolgd…"

Marcel.jpg
Marcel Diederen
Directeur eigenaar Diederen Afwateringstechniek BV

"We hebben Edwin een Quickscan laten maken, waardoor we een duidelijk totaaloverzicht kregen van de organisatie. Inzicht in de kosten en hoe daarop te besparen. Maar, veel belangrijker nog; inzicht in de mogelijkheden om het rendement te verbeteren. Voor ons waren de uitkomsten van de bedrijfsscan aanleiding om Edwin in te schakelen voor een complete bedrijfsbegeleiding om meer structuur aan te brengen binnen ons bedrijf."