Over mij

Begonnen…

als risk-manager bij het financieel advieskantoor van mijn vader. Daarna gewerkt als financieel planner bij verschillende advieskantoren. Daarna meer dan 15 jaar leiding gegeven aan mijn eigen financieel advieskantoor (verzekeringen, hypotheken, financiële planning, risk-management) waarbij ik bedrijven en ondernemers adviseerde op het gebied van financiële planning en risk-management. In de laatste jaren kreeg ik steeds vaker het verzoek of ik meer bedrijfsmatig 'mee kon kijken' met ondernemers om het Resultaat te verbeteren.

En vervolgens…

heb ik mijn échte passie gevonden: als Bedrijfsadviseur en businesscoach MKB-bedrijven beter laten presteren. Daarom heb ik mijn financieel advieskantoor verkocht in 2016 en ben me full time gaan bezighouden met het verbeteren van de business skills van ondernemers. Hiermee verhoog ik het rendement en de Winst bij MKB bedrijven in (met name) de regio Eindhoven – de Kempen. Hierbij werk ik met een op de Universiteit van Groningen ontwikkelde en beproefde methodiek (Management Kompas Systeem). Daarmee kan ik garant staan voor resultaat. Zowel voor bedrijven die ik adviseer alsook voor de bedrijven waar ik actief in participeer.

En verder…

ben ik getrouwd met de liefste kleuterjuf die ik ooit ben tegengekomen
proberen we samen onze 3 kinderen in het gareel te houden
doe ik net alsof ik kan koken
sla ik in mijn vrije tijd graag een balletje, zowel op de golf-, tennis-, als squashsbaan
ben ik actief betrokken bij verschillende netwerken
lees ik graag
geniet ik van (vooral Italiaanse) rode wijn
voel ik me gezegend door mijn familie en vrienden om me heen

ben ik altijd op zoek naar ondernemers met uitdagingen die zich willen ontwikkelen en ‘betere ondernemers’ willen worden.
#meerwinst
#meerklanten
#leiderschap

ben ik woonachtig in Bladel en werkzaam in Nederland