Referenties

"Door een inspiratie/brainstormsessie kennis gemaakt met de voordelen van het hebben van een betere kijk op onze bedrijfsvoering. Door de Quickscan die we vervolgens hebben laten maken kunnen we nu veel beter vooruit plannen. Inmiddels vindt er actieve begeleiding plaats door Edwin, die leidt tot ontwikkeling van onze bedrijfsprocessen- én resultaatverbetering. Inmiddels is Edwin zelfs een volwaardig lid van ons management-team en wordt er actief sturing en invulling gegeven aan de ontwikkelingen binnen BO Motoroil BV ."

S.H.J. Put Directeur BO Motor Oil BV


"We hebben Edwin een Quickscan laten maken, waardoor we een duidelijk totaaloverzicht kregen van de organisatie. Inzicht in de kosten en hoe daarop te besparen. Maar, veel belangrijker nog; inzicht in de mogelijkheden om het rendement te verbeteren. Voor ons waren de uitkomsten van de Quickscan aanleiding om Edwin in te schakelen om een jaarplan te maken en te gaan voor de bedrijfsbegeleiding die meer structuur aan heeft gebracht binnen ons bedrijf".

M.J.C. Diederen Directeur eigenaar Diederen Afwateringstechniek BV Heeze

"De quickscan heeft me inzicht gegeven, zodat ik de juiste onderdelen binnen het bedrijf kan aanpakken. Nu weet ik welk onderdeel het meeste impact heeft op het bedrijfsresultaat. Het heeft me meer inzicht gegeven dan ik vooraf had verwacht. Met deze ‘instellingen’ is het veel makkelijker om de juiste keuze te maken.
Ik zou bijna elke ondernemer die ik ken, aanraden om een rendementsanalyse te maken. Het geeft inzicht waar je vervolgens écht mee aan de slag kan".

Dick van Lieshout  Directeur ZOSO / Mijnretail.nl


"Het contact met Edwin voelt heel erg vertrouwd. Ik ging zelf zonder veel verwachtingen het gesprek in, maar ik heb ons gesprek als zeer positief ervaren en het heeft mij ook de dagen daarna aan het denken gezet over de mogelijkheden. Zelf noem je het ook al een ‘winstpiratiesessie’ en dat is het voor mij ook zeker geweest. Wat het mij vooral heeft opgeleverd zijn inspiraties die ik zelf nooit zo ver heb uitgedacht. In jouw enthousiasme adviseerde je me om direct actie te ondernemen. Diezelfde week heb ik verder nagedacht en actie ondernomen in de richting waarin ik verder wil/kan gaan. Dit had ik zelf nooit kunnen bedenken.
Ik zou je dan ook zeker aanbevelen bij collega ondernemers. Wordt vervolgd…"

Martijn Wilbers  Directeur Zorglink


"We hebben Edwin “in huis” gehaald na een brainstormsessie die we hadden georganiseerd. Na de verkregen inzichten was de opdracht aan Edwin om Contel Asset Support weer opnieuw op de kaart zetten en klaar te maken voor verkoop aan een grotere marktpartij.
Hij heeft daar zeer gedreven en vakkundig invulling aangegeven en alles tot het einde perfect afgewikkeld. Ik kan daarom met volle overtuiging zeggen dat ik Edwin graag wil aanbevelen."

H.W.M. Joosten  Directeur Contell Asset Support BV Almere